26-07-10

Doofpot Justitie

avatar.justice.jpgWe kunnen onze skynetblog 'Doofpot Justitie' na de lastercampagne, de uitgelokte reacties en de misleidende klachten bij Skynet, nu terug beheren.

In de lastercampagne waarbij een advocate verbonden aan de Gentse balie was betrokken, werd de vzw Werkgroep Morkhoven niet alleen in discrediet gesteld om de kinderpornozaak Zandvoort verder dicht te dekken. Er werd ook gepleit en druk uitgeoefend om de skynetblogs van de vzw Werkgroep Morkhoven uit de lijsten van de zoekrobots te laten verwijderen.

Het was dus normaal dat we daar op reageerden want waarom zou een skynetter zich niet mogen verdedigen tegen zulke lastercampagnes en zouden wij ermee akkoord moeten gaan dat, tengevolge van deze lastercampagne, een bepaalde zoekrobot de skynetblog 'Werkgroep Morkhoven' daadwerkelijk van haar lijst verwijderde ?

We gaan nu rustig verder werken aan ons project 'Minder doofpot, meer Justitie !' dat de werking van Justitie en de passieve houding van de minister van Justitie die politiek verantwoordelijk is voor de goede werking van Justitie, op bepaalde punten in vraag stelt.

Het heeft geen zin om ons het zwijgen op te leggen want daarmee gaat de werking van Justitie niet verbeteren.  Integendeel zelfs !  Iederéén die lastige vragen stelt of kritiek durft te uiten, loopt dan immers de kans op dezelfde manier de mond te worden gesnoerd en dat gaat niet ten voordele van onze zogenoemde democratische rechtsstaat die op heel wat gebieden totaal vast is gelopen.

Werkgroep Morkhoven on Facebook: http://www.facebook.com/pages/Werkgroep-Morkhoven/111005542254792

10:26 Gepost in Justitie | Permalink | Commentaren (1)

Commentaren

Werkgroep Morkhoven on Facebook:
http://www.facebook.com/pages/Werkgroep-Morkhoven/111005542254792

Gepost door: Jan Boeykens | 26-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.