12-07-05

Cd-roms kinderpornozaak Zandvoort 76 - Leugendetectortest Morkhoven

 

Leugendetectortest bevestigt dat Marcel Vervloesem de waarheid sprak

 Enkele maanden geleden besloot de Turnhoutse strafrechter François Caers, dat iederéén die Morkhoven-activist Marcel Vervloesem in 1998 van 'sexueel misbruik' beschuldigde, een leugendetectortest diende te ondergaan. Dat bewees dat de strafrechter ernstige twijfels had bij de verhalen inzake 'sadomasochistische folteringen' en 'verkrachtingen' die de 9 criminelen onder leiding van Marcel Vervloesem's halfbroer VICTOR, via de commerciële zender VTM en enkele journalisten van Vlaamse kranten, destijds de wereld instuurden.

Van een leugendetectortest scheen er echter niets in huis te komen en nog vooraléér er een leugendetectortest werd afgenomen, werd Marcel Vervloesem al opnieuw van 'sexueel misbruik' beschuldigd. De klachten kwamen deze keer van drie 13-jarigen waarvan er twee wegens een gewapende roofoverval in een gesloten jeugdinstelling verblijven.

De 13-jarigen bleken bovendien in de drugshandel verzeild te zijn geraakt en onderhielden -via een lid van de de Morkhovense 'Bende van Rosse Gie'- contacten met de 9 voornoemde criminelen.

Onderzoeksrechter Jacobs beschouwde Marcel Vervloesem echter als een recidivist en liet hem zonder ernstig onderzoek in de gevangenis van Turnhout opsluiten alwaar Vervloesem aan een meer dan 30 dagen durende hongerstaking begon.

De Vlaamse pers liet opnieuw verstaan dat Marcel Vervloesem 'schuldig' was en de Procureur des Konings te Turnhout verklaarde botweg dat het de bedoeling was om Marcel Vervloesem 'zo lang mogelijk achter de tralies te zien verdwijnen'.

Zij hielden echter geen rekening met het Hof van Beroep te Antwerpen dat een 50-tal dagen geleden besliste om Marcel Vervloesem weer terug in vrijheid te stellen.

Het parket van Turnhout dat nog altijd weigert om de computer aan Marcel Vervloesem weer te geven en dat nog altijd geen gehoor gaf aan het bevel van het Hof van Beroep te Antwerpen om alle personen en getuigen in de zaak Vervloesem op te roepen en te verhoren, liet Marcel Vervloesem vandaag een leugendetectortest ondergaan.

Uit de test blijkt dat Marcel Vervloesem de waarheid heeft gesproken

Wanneer gaat het parket van Turnhout nu ook de aanklagers deze leugendetectortest laten ondergaan of worden de aanklagers daarvan misschien vrijgesteld ?


De commentaren zijn gesloten.