08-06-05

Cd-roms kinderpornozaak Zandvoort 20 - Betrokkenheid van de sp.a

 

Victor Vervloesem die de klachten tegen zijn halfbroer Marcel organiseerde en kamerlid Jan Peeters (burgemeester van Herentals) die via RTV vroeg om Marcel Vervloesem uit Morkhoven te verbannen, zetelen in het sp.a-bestuur van Herentals

Ik schreef destijds naar een aantal sp.a-leden en schepenen van Herentals en kreeg slechts onderstaand antwoord... De lijn van de kabeltelevisie, waarvan sprake, werd wel in alle stilte en met veel verontschuldigingen hersteld.

De: Marleen.Helsen@bloso.be - Date: 3 mai 2005 08:26:14 - À: ooh-la-la@kindergarten.be - Objet: RE: OCMW Herentals

Ik wil u met deze zeggen dat geen mails meer van u wil ontvangen

En zeker niet op mijn werk.

-----Oorspronkelijk bericht-----Van: Morkhoven & Croÿ - [mailto:ooh-la-la@kindergarten.be] - Verzonden: zaterdag 23 april 2005 - Aan: willy.de.wachter@pandora.be; marleen.helsen@bloso.be; schepen.anne-mie.hendrickx@herentals.beCC: àjan.vantigchelt@pandora.be; àjohny.grossard@skynet.be; àp.jan@skynet.be; schepen.wies.verheyden@herentals.be; ivan.els@pandora.be; àjozef.schellens@pv.be; jan.bertels@minsoc.fed.be; àilse_cras@hotmail.com; benny.nuyts@skynet.be; leen.de.wijze@skynet.be; àrita.claes22@pandora.be; petra.fransen@pandora.be; fons.hardies@skynet.be; àmartine.moriau@skynet.be; bartel@uvt.nl; àgunther.verlinden@pandora.be; schepen.alfons.vercalsteren@herentals.be; tom_naets@yahoo.com - Onderwerp: OCMW Herentals

Betreft OCMW Herentals

Geachte Heer, Mevrouw,

Ik schreef u enkele weken geleden reeds omdat ik vernomen had dat Victor Vervloesem van uw partij (SP.A) thans tot bestuurslid van het OCMW werd benoemd terwijl er een gerechtelijk onderzoek wegens aanranding van de eerbaarheid van minderjarigen zou lopen bij het parket van Turnhout.

Normaal gezien moet men van onbesproken gedrag zijn voor dergelijke bestuursfunctie, dacht ik.

Van Wendy Vervloesem, dochter van Marcel Vervloesem die door zijn broer Victor al 7 jaren lang op grond van enkele indianenverhalen die hij met leden van een jeugdbende de wereld instuurde, wordt aangeklaagd, vernam ik dat zij sinds de aanhouding van haar vader, problemen ondervindt met het OCMW.

Zij zou geen kabeltelevisie meer kunnen ontvangen en dit zou pas terug mogelijk zijn als haar vader (die nu in hongerstaking gaat) terug vrijkomt.

In afwachting van uw antwoord, teken ik,

hoogachtend,

Jan Boeykens - Werkgroep Morkhoven - (http://groups.msn.com/WerkgroepMorkhoven)

PS. Ik neem contact op met de vertegenwoordigers van andere politieke partijen en met de bevoegde autoriteiten in deze zaak.


MARCEL VERVLOESEM:

Koninkrijk 61, 2200 Morkhoven

Schrijf en ondersteun hem - Lui envoyez une lettre

Financiële steun - Soutien financier: 646 - 3314510 - 34, Marcel Vervloesem, Koninkrijk 61, 2200 Morkhoven

http://www.petitiononline.com/Marcel/petition-sign.html

Contact Werkgroep Morkhoven: sos@kindergarten.be  - 02 537 49 97 (Nederlands, English, Français) 

http://groups.msn.com/WerkgroepMorkhoven

http://groups.msn.com/FondationPrincessedeCROY

De commentaren zijn gesloten.