01-06-05

Moord met voorbedachte rade 101 - Het Laatste Nieuws maakt deel uit van 'De Persgroep'

Date: 1 juin 2005 16:20:51

À: redactie@atv.be, erika.claessens@antwerpen.be, redactie@belga.be, antwerpen@belga.be, nieuwsdienst@4fm.be, marc.ceulemans1@planetinternet.beCc: nieuws@vtm.be, peter.van.rompaey@vt4.be, terzake@canvas.be, jorn.van.besauw@persgroep.be, redactie.dng@persgroep.be, redactie.hln@persgroep.be, oliver.rynders@kanaalz.be, douglas.de.coninck@demorgen.be, frank.willemse@persgroep.be, philippe.truyts@persgroep.be, gvaredactie@concentra.be, wim.verhoeven@persgroep.be, krg@vum.be, wim.pote@vrt.be, info@radio2.be, trends@trends.be, luc.van.der.kelen@persgroep.be, hbvlredactie@rug.be, wim.wilri@persgroep.be, gteg@vum.beObjet: Werkt u ook voor De Persgroep ?

Werkt u ook voor De Persgroep ?

door Jan Boeykens op woensdag, 1 juni 2005 - 13:09:00 -sos@kindergarten.be

Toen de Werkgroep Morkhoven van Marcel Vervloesem's advocaat vernam dat 'hij terug vrij was', werd er luidop gejuicht. De vreugde was echter van korte duur. In het bericht van het persagentschap BELGA dat de meeste Vlaamse kranten geheel of gedeeltelijk overnamen, blijkt Marcel Vervloesem opnieuw te zijn veroordeeld terwijl ook in deze zaak het gerechtelijk onderzoek eigenlijk nog moet beginnen. Voor wie het nog niet wist: België is een democratische rechtsstaat en men kan er rekenen op een vrije en onafhankelijke pers.

Vrijlating Marcel Vervloesem - Ter attentie van de 75.000 bezoekers van Het Laatste Nieuws - (zie voorgaande artikel: Moord met voorbedachte rade 100 - 'Belgische pers gaat door met desinformeren')

De commentaren zijn gesloten.